Ir al contenido de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Tu Ayuntamiento

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvia Ciudadania Calvia Conoce Calvia

Mn Rural

L'Oficina del Món Rural vol servir d'enllaç entre els pagesos de Calvià i les conselleries del Govern vinculades al sector agrari  (Agricultura i Medi ambient) per facilitar-ne els tràmits: altes i renovacions de cartilles ramaderes, modificacions de cupos ramaders, programes de desenvolupament rural, tramitació de llìcències de caça i pesca... També col·labora amb el Ministeri de Medi ambient per constituir les comunitats de regants per aprofitar les aigües de les Estacions depuradores d'aigües residuals (EDAR) de Peguera i Santa Ponça i els embassaments.

L'Oficina del Món Rural s'ocupa també del control de l'aigua de les finques, el control de les matances domèstiques i de les plagues. Coordina l'organització de la Fira d'Oví i Caprí de Calvià, on s'exposen animals de totes les explotacions ramaderes del terme, y es du a terme la subhasta d'anyells de tota Mallorca.

Funciona a més com a oficina descentralitzada de l'Ajuntament a Es Capdellà per a la recollida de documents, entrega d'impresos, certificats de residència, informació general, etc.

On ens trobaràs?

Adreça: c/ Major, 2on 1er dreta - 07196 Es Capdellà
Tel. 971 23 33 28
L'horari d'atenció al públic de l'Oficina del Món Rural és de 9 a 14h.

 Informació d'interès

Horts urbans

Banc de terres

Convocatòria de subvencions per l'àmbit rural del municipi de Calvià per l'any 2020. BOIB Núm 085 - 16 de maig de 2020

Bases reguladores per a la concessió de subvencions extraordinària per al foment de la reactivació econòmica de l'activitat agrària i ramadera en el municipi de Calvià. (BOIB Núm 173 - 8 / octubre / 2020).