Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Visita Calviā 

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
El teu Ajuntament Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Inscripcions Sa Rua de Calviā 2013

És molt important que el telèfon de contacte es trobi operatiu durant tot el dia de la celebració de Sa Rua, per si s'hagués de suspendre.

Els participants que marquin "sí" a la casella de CD tenen dues opcions per fer-nos arribar la música: poden enviar l'arxiu mp3 per correu electrònic a l'adreça cultura@calvia.com o bé dur un CD al Departament de Cultura. (Recordam als participants que la música únicament es farà sonar a l'arribada de l'Ajuntament, on se situa el jurat. Per a la resta del recorregut cadascú ha de dur la seva música). La durada màxima de la música no pot superar els 3 minuts.

El termini tant per inscriure's a Sa Rua com per lliurar la música finalitza el divendres 8 de febrer, a les 14 hores.

Tots els inscrits a través del web han de recollir el número de participant i el confeti a la taula d'informació que hi haurà situada al carrer de ses Quarterades. Una vegada recollit el dorsal, els participants s'han d'anar colˇlocant per a la sortida segons l'ordre d'arribada (no influirà el número atorgat per a l'ordre de sortida). El dorsal s'ha de colˇlocar en un lloc visible per al jurat.

Al llarg del carrer hi haurà marcat on es poden anar colˇlocant els participants: individuals o parelles, comparses i carrosses. És molt important que els grups que duguin cotxe el vagin deixant al llarg del carrer, a la part dreta i just darrera el cotxe que hagi aparcat davant. La resta del grup s'ha de colˇlocar també a la part dreta, per no entorpir l'arribada de la resta de cotxes i no endarrerir la sortida de la desfilada.

Podeu consultar les bases de Sa Rua picant aquí

Per qualsevol altre consulta:
Tel. 971 139 181
a/e: cultura@calvia.com


Sa Rua de Calvia 2013
Nom del responsable:
Adreça:
Telèfon de contacte:

Adreça electrònica:

Categoria:
Nom de la disfressa:
Número de persones:
Equip de so o música:
Tipus:
CD:
Vehicles:
Mesures:
Animals:
Tipus i quantitat:
Vols subscriure't a la revista CalviàCultura i rebre tota la programació mensual a través de correu electrònic?

Informaciķ relacionada

Bases de Sa Rua 2013 (570kb)