Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Mallorca Live, un festival més sostenible

Dijous, 9 de maig de 2019

MALLORCA LIVE FESTIVAL COMPROMÈS AMB LA SOSTENIBILITAT

L'organització del festival, Calvià 2000, Creu Roja i Hidrobal signen un conveni per la reducció de residus durant l'esdeveniment

S'instal·len per primera vegada contenidors de recollida orgànica per als llocs de restauració

Calvià 2000 ha signat un conveni amb l'organització del Mallorca Live Festival (MLF), Creu Roja i Hidrobal, per segon any consecutiu, amb l'objectiu de promoure, durant l'organització del festival, mesures de caràcter mediambiental, i minimitzar l'impacte de residus, així com promoure i difondre valors mediambientals.

Dins de les actuacions per reduir residus, hi ha la instal·lació de "lloscòmetres", cendrers de metacrilat al recinte del festival. A més, igual que en els anys anteriors, s'aposta per tassons reutilitzables.

Com a novetat, en aquesta edició, Calvià 2000 instal·larà contenidors de recollida de residus orgànics que estaran a disposició dels restauradors del recinte, a més de facilitar la separació en origen a les persones assistents amb la col·locació de contenidors de recollida selectiva.

Dins el recinte, Creu Roja disposarà d'un punt d'informació i sensibilització ambiental i amb informadors ambientals per conscienciar les persones assistents del correcte reciclatge dels residus. L'acord amb l'entitat sense ànim de lucre suposa també que al llarg de la temporada d'estiu de 2019 Creu Roja realitzarà activitats de conscienciació i sensibilització ambiental al terme de Calvià, principalment a les platges del terme municipal.