Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni amb la fundaciķ Dentistas sobre Ruedas

Divendres, 14 de juny de 2019

CALVIÀ SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ DENTISTAS SOBRE RUEDAS PER MILLORAR LA SALUT BUCODENTAL DE PERSONES QUE NO DISPOSEN DE RECURSOS SUFICIENTS

L'Ajuntament aporta 3.200 euros a través del conveni que s'ha signat avui amb l'entitat

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i el President de la fundació Dentistas sobre Ruedas, Alfonso Jaume Campomar, han signat un conveni de col·laboració que permetrà millorar la salut bucodental de persones que no disposen de recursos suficients.

A través d'aquest conveni, l'Ajuntament aporta 3.200 euros per al desenvolupament d'accions per part de l'entitat en matèria de salut bucodental a favor de persones en situació d'exclusió social i/o financera fins a final d'any.

La Fundació Dentistas sobre Ruedas és una organització sense ànim de lucre que té entre les seves finalitats organitzar i impulsar projectes per millorar la salut bucodental de persones que no disposen de recursos. La Fundació disposa d'una clínica dental solidària per atendre a persones que no disposen dels recursos econòmics necessaris per a acudir de forma regular a l'assistència privada.

A la signatura del conveni també han assistit la regidora de Benestar Social i Gent Gran, Mayte Albertí; la directora general de Desenvolupament Social i Equitat, Ana Pérez; i la responsable de Comunicació de la fundació Dentistas sobre Ruedas, Malu Llompart.