Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reuniķ amb el Consell per a tractar l'estaciķ ITV

Dilluns, 26 d'agost 2019

El Consell es reuneix amb l’Ajuntament de Calvià per impulsar la cinquena estació de la ITV

El Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca ha fet les primeres passes per posar en marxa la construcció de la cinquena estació de la inspecció tècnica de vehicles (ITV) al polígon de Son Bugadelles (Calvià).
El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Ivan Sevillano, s’ha reunit aquest dilluns amb el regidor d'Urbanisme, Comerç i Activitats de l’Ajuntament de Calvià, Marc López, i el director general de Coordinació Municipal, José Antonio Fernández.
Aquesta pròxima estació té la intenció de diversificar i d’apropar el servei de la ITV a altres nuclis de Mallorca per descentralitzar la inspecció de vehicles de Palma. Així, el Consell disposaria de cinc estacions: dues a Palma (Son Oms i Son Castelló), una a Inca, una a Manacor i una altra a Calvià.
El projecte es troba en la fase inicial, en la qual ja s’ha designat l’adquisició del terreny per part del consistori en espera de la modificació del planejament municipal i d’un informe de la Comissió Balear de Medi Ambient per poder donar cobertura a aquesta infraestructura.
Per part seva, el conseller Sevillano ha explicat que «des de principi de legislatura treballam per reduir el temps d’espera». Sevillano ha afegit que «a més de les mesures a curt termini empreses pel Departament, durem a terme solucions com ara la construcció de la cinquena estació que esperam que sigui una realitat al més aviat possible».
D’altra banda, el regidor López ha expressat que «l’execució de la nova estació és una prioritat per a ambdues administracions» i ha assegurat que «continuarà el compromís de treball conjunt i coordinat amb el Consell de Mallorca».

(Nota de premsa conjunta)