Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reunions per donar suports als sectors productiu

    

Dimecres, 3 de febrer de 2021

L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL ESCOLTA LES PROPOSTES DE CARA A DONAR AJUDES

L'equip de govern ha convocat sengles reunions amb els representants de l'oferta associada i les associacions hoteleres del municipi per escoltar el sector de cara a prendre decisions sobre els ajuts i actuacions en aquest any 2021. Es tracta d'un primer contacte abans de proposar mesures de suport per enguany per pal·liar els efectes de la Covid, com les ajudes que va anunciar el batle durant el debat de pressupostos, de 2 milions d'euros, que complementaran els ajuts posats en marxa per Govern i Consell de Mallorca.
Per part de l'Ajuntament han assistit el batle Alfonso Rodríguez Badal i els regidors i regidores Nati Francés, Marga Plomer, Marcos Pecos i Francisca Muñoz, així com el director general de Turisme i Litoral, Xavier Pascuet, i el director general de Coordinació Municipal, Desenvolupament Estratègic i Policia Local, José Antonio Fernández.
A les reunions hi han assistit, per part del sector productiu, representants d'ACOTUR, ABONE, CAEB-Restauració i EMYTRA, i de les associacions hoteleres del municipi.