Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

 Proves d'FP Balearskills a l'IES Calviā

Dijous, 13 de maig de 2021

Les proves de Recepció hotelera entren per primera vegada a la competició de Formació Professional

Aquest dimecres han tingut lloc a l'IES Calvià les proves Balearskills que, per primera vegada, acullen la modalitat de Recepció hotelera. El batle, Alfonso Rodríguez Badal, i el conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, han assistit a la competició per excel·lència de l'alumnat de Formació Professional que consisteix en realitzar diferents proves pràctiques davant un jurat. El batle ha posat en valor la Formació Professional i ha destacat el sentit d'aquests tipus de proves perquè «es tracta d'una competición que estimula vocacions i que explica cap a fora que la nostra principal indústria ha de formar-se, i es forma».
Segons explica la Conselleria d'Educació, Balearskills té com a finalitat promocionar, potenciar i fer difusió de la Formació Professional, així com impulsar aquests estudis i difondre les bones pràctiques de l'alumnat als centres educatius i a la societat en general. A més, en el marc d’aquestes competicions s’afavoreix la relació entre els centres educatius i les empreses i també es produeix un interessant punt de trobada entre l’alumnat, el professorat i les empreses relacionades amb el seu sector.
A l'acte també hi varen assistir la tinenta de batle d'Educació i Formació, Olga Granados; la primera tinenta de batle, Nati Francés; el gerent de l'IMEB, Borja Martorell, i el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics de la Conselleria, Antoni Baos.