Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni de cessiķ de local a Treball Solidari

Dimarts, 18 de maig de 2021

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ SIGNA UN CONVENI AMB L'ENTITAT TREBALL SOLIDARI PER A LA CESSIÓ D'ÚS D'UN LOCAL MUNICIPAL

El local es troba ubicat al camí de sa Porrassa de Magaluf

L’Ajuntament de Calvià ha signat avui un conveni de col·laboració amb l’entitat Treball Solidiari per a la cessió d’ús d’un local municipal. El conveni ha estat signat per la regidora de Joventut i Participació, Marga Plomer, i pel responsable de Treball Solidari, Antonio Sierra. La durada de la cessió de l’ús del local, que es troba ubicat al camí de sa Porrassa de Magaluf, serà d’un any, renovable fins a un màxim de quatre anys.
Plomer ha assenyalat que l'Ajuntament col·labora en tot el possible per a què les entitats socials puguin dur a terme la seva feina al municipi, i, precisament, una d'aquestes accions de suport és la cessió d'espais municipals a les associacions de caire social que ho necessiten per poder desenvolupar la seva tasca en millors condicions.
L’entitat Treball Solidari és una organització sense ànim de lucre que té com a finalitat la realització d'activitats de caràcter social, fomentant la creació d'empreses amb dones residents, en situació o risc d'exclusió social i/o financera a Calvià.
L’Ajuntament de Calvià ha col·laborat aquests darrers anys amb l’entitat en el desenvolupament de Confia, un programa a través del qual s'atorguen microcrèdits a dones del municipi en situació de vulnerabilitat per a que puguin desenvolupar una idea de negoci i la puguin treballar per a fer-la viable. L'objectiu és que permeti a les dones que hi participen sortir de la situació de vulnerabilitat econòmica en la que es troben.
En la darrera col·laboració de l’Ajuntament amb Treball Solidari en relació al programa Confia, es varen obrir dues noves línies de microcrèdits: per famílies en situació de vulnerabilitat i per pimes del municipi.