Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Els campions de Katas preparen els JJOO a Calviā

Dimecres, 16 de juny de 2021

El Pavelló de Galatzó acull els aspirants a medalles de Karate en els Jocs Olímpics de Tòquio

Acte de benvinguda als equips nacionals absoluts de Katas, actuals Campions d'Europa, i als dos número u en aquesta modalitat Sandra Sánchez i Damián Quintero, que es preparen al Poliesportiu municipal de Galatzó, per a la participació en els Jocs Olímpics de Tòquio.
A l'acte hi han assistit el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; la tinenta d'alcalde d'Esports, Eva Serra; la directora insular d'Esports, Marga Portells; el gerent de la Fundació per l'Esport Balear, Toni Muñoz, i el president de la Federació Balear de karate, Jesús del Pozo. A més, ha estat present la campiona d'Europa de parakarate, la mallorquina Esther de Lleó.
Calvià serà, a més, escenari del Mallorca Karate Clínic Pre-European que se celebrarà amb les categories Cadet, Júnior i Sub-21, organitzat de forma conjunta per la Reial Federació Espanyola de Karate, la Federació de Karate de les Illes Balears i l'Ajuntament de Calvià.
L'expedició en el Mallorca Karate Clínic estarà integrada per unes 70 persones, entre esportistes seleccionats per les seves respectives Federacions autonòmiques, junt amb l'equip tècnic de la RFEK i DA.
Els equips s'allotgen en hotels de la cadena Senses de Palmanova i Santa Ponça.