Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā Voluntāria

NOVETAT: PLATAFORMA CONNEXIÓ VOLUNTARIAT

T'has plantejat en algun moment desenvolupar tasques de voluntariat al teu municipi?

Si la resposta és SI, des de l'àrea de Participació Ciutadana i Joventut de l'Ajuntament de Calvià et podem oferir informació i orientació sobre com desenvolupar el teu voluntariat.

 

La intenció és donar suport a les entitats que treballen amb voluntariat, o tenen la intenció de fer-ho, i donar la oportunitat a persones que contacten amb l'Ajuntament i expressen el seu interès a comprometre's en la realització de tasques concretes amb una clara voluntat i vocació d'interès general i de servei a la societat.

Per una banda recollirem les dades de les persones del nostre municipi interessades en fer voluntariat i per una altra farem de "pont" posant-les en contacte amb les associacions, entitats i col·lectius en general que desenvolupen o voleu desenvolupar la seva tasca amb suport de voluntariat al nostre municipi.

Per a això, hem creat la nova Plataforma Connexió Voluntariat, amb la qual, volem consolidar a mig termini un voluntariat al municipi de qualitat, format i compromès.

Podeu accedir omplint el següent formulari:

- En català

- En castellà

Si necessiteu més informació o ajuda per omplir el formulari, podeu trucar al departament de Participació Ciutadana al 971 13 91 80 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores o al correu electrònic participacionciudadana@calvia.com.

 ACTE DE PRESENTACIÓ - SETMANA DEL VOLUNTARIAT DE LES ILLES BALEARS 2020

PRIMERA TROBADA DE VOLUNTARIAT DE CALVIÀ