Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

I Fira d'Entitats Calviā 2022

El servei de Participació Ciutadana del Ajuntament de Calvià organitzarà la I Fira d'entitats de Calvià en el recinte firal "El Molino", situat a la Urbanització de Galatzó (Santa Ponça. Calvià). Es durà a terme el dia 28 de maig en horari de 10:00h a 18:00h.

Aquesta fira, que serà un punt de trobada per a totes les entitats, té com a objectiu general incrementar la col·laboració i participació de la ciutadania, a l'efecte de complir amb l'Agenda 2030 i amb els objectius del servei de Participació ciutadana pel que fa a la dinamització del teixit associatiu del municipi.

La I Fira de entitats de Calvià s’organitza a fi de donar a conèixer les entitats sense ànim de lucre del municipi, possibilitar la difusió de les seves entitats, facilitar la captació de socis o sòcies i/o la captació de fons, visibilitzar el treball de les entitats en el municipi i sensibilitzar sobre les tasques que duen a terme, oferir un espai d’intercanvi per a compartir bones pràctiques, establir col.laboracions i coneixement mutu, així com promoure l’associacionisme tot això des d’una perspectiva de gènere i igualtat.

S'habilitaran espais amb carpes de 3 x 3 metres, taula i dues cadires per a les entitats participants. Al llarg de la jornada comptarem amb activitats dirigides a les entitats participants i amb activitats d'animació familiar, juvenil i infantil orientades a dinamitzar aquest espai de trobada. També es disposarà d'una zona de menjars amb food trucks.

PROGRAMA  FORMULARI D'INSCRIPCIÓ