Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Inici de tancament d'altres 6 prostķbuls

Dilluns, 18 de desembre de 2017

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ INICIA LA PARALITZACIÓ DE L'ACTIVITAT D'ALTRES SIS LOCALS DE MAGALUF QUE ES DEDICAVEN A l'EXPLOTACIÓ SEXUAL DE DONES

Paral·lelament al tancament, s'estan tramitant expedients per revocar les llicències d'activitats d'aquests prostíbuls

El passat estiu ja es va procedir a la clausura de 6 locals que també excedien els límits de la seva llicència d'activitat

L'Ajuntament de Calvià realitza els tràmits de notificació per clausurar altres sis establiments de Magaluf després d'haver inspeccionat i comprovat que incomplien la legalitat administrativa, ja que exercien activitats que excedien la llicència atorgada per l'Ajuntament.

La Policia Local de Calvià ha pogut comprovar que aquests locals, que principalment haurien de dedicar-se a l'activitat de cafe-concert, bar, etc., havien estat reformats en el seu interior, dedicant diverses estades a habitacions amb llits reservats i banys destinats a la prostitució de dones. Així també, els agents han confirmat les sospites que els sis establiments funcionaven com a prostíbuls a través de la publicitat exterior dels locals i de la publicitat dinàmica que durant l'estiu s'utilitza per captar clients. De fet, la policia va entrevistar a alguns d'ells que van declarar que pagaven per tenir sexe amb les dones prostituïdes. L'establiment Paradise Lost, en l'Avinguda s'Olivera núm. 15, ha estat clausurat definitivament després d'haver esgotat la via administrativa amb la publicació en el BOE. Alguns dels altres cinc locals investigats estan tancats en temporada baixa, la qual cosa dificulta la notificació presencial i està retardant el seu procediment administratiu.
L'Ajuntament de Calviá, després de valorar les al·legacions dels empresaris de la prostitució i constatar que realment s'excedien de manera expressa a l'objecte de l'activitat per la qual tenien llicència, ha iniciat en paral·lel els expedients de revocació de la llicència de tots els clubs d'altern investigats i notificats.
Durant el mes d'agost la Policia local de Calviá junt amb el Departament d'Activitats va dur a terme el tancament de sis prostíbuls de Punta Balena -Apple, Bar Kandi, Opps, Red Rooms, Bar Touch y Jagger's- que també excedien els límits de la seva llicència d'activitat, ja que es dedicaven principalment a l'explotació de dones que exercien la prostitució sota l'empara de llicències de bar o cafè concert.
Es continua treballant en la mateixa línia, seguint un pla d'inspeccions en el marc de la Comissió d'Activitats per sancionar i clausurar aquelles que no compleixen amb la legalitat.