Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Suport a l'UNICEF pel cicló a Moçambic

Calvià, 6 de juny de 2019

CALVIÀ APORTA 3.000 EUROS A UNICEF DESTINATS A ATENDRE LA POBLACIÓ AFECTADA PEL CICLÓ IDAI A MOÇAMBIC

L'Ajuntament de Calvià col·laborarà amb UNICEF perquè la població de Moçambic afectada pel cicló Idai tingui accés a aigua potable i a instal·lacions de sanejament segures. Així ho han confirmat en un conveni el batle en funcions Alfonso Rodríguez Badal i la presidenta d'UNICEF Comitè Balears, Mercedes del Pozo.

Amb la signatura d'aquest conveni, Calvià aporta 3.000 euros destinats a les actuacions que duu a terme UNICEF: la instal·lació de latrines mòbils i subministrament d'aigua potable a dipòsits de 10.000 litres, així com kits d'aigua i higiene per les famílies. També es dóna suport a instal·lacions de WASH als espais amics de la infància que UNICEF està habilitant a les zones més afectades.

Segons les dades aportades per UNICEF, s'estima que 1,85 milions d'persones, incloent un milió de nins i nines, necessiten assistència urgent a causa dels efectes del cicló Idai que ha provocat que l'accés a l'aigua potable s'hagi vist compromès especialment per les persones desplaçades que es troben en els refugis habilitats, el que augmenta significativament el risc de brots de malalties transmissibles, com el còlera i la malària.

A la signatura del conveni han assistit la tinent de batle en funcions de Cohesió Social i Igualtat, Nati Francès; la directora general de Desenvolupament Social i Equitat, Ana Pérez, i Patricia Greses, tècnica de polítiques d'Infància i cooperació d'UNICEF comitè Balears.