Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Accions solidāries de la pagesia de Calviā

Dilluns, 6 d'abril de 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ EXPRESSA EL SEU RECONEIXEMENT A LA SOLIDARITAT DE L'ASSOCIACIÓ DE RAMADERS I AGRICULTORS DE CALVIÀ QUE ESTÀ APORTANT PRODUCTES A LES ESCOLETES DEL MUNICIPI I A MENJADORS SOLIDARIS

El Consistori hi col·labora assumint el cost de l'escorxador i el transport

L'Ajuntament de Calvià vol expressar el seu agraïment a l'Associació de Ramaders i Agricultors de Calvià per la seva col·laboració solidària durant l'estat d'alarma per mor de la crisi el Covid-19.
Una de les primeres iniciatives que ha dut a terme aquesta associació, recentment creada, ha estat donar xots i altres productes del camp calvianer a menjadors solidarios i a les escoletes de Calvià, que aquests dies estan elaborant menús per als professionals dels Centres de Salut del municipi. En total l'entitat ha repartit 4 xots a les escoletes i avui en destinarà 8 al restaurant Can Maties i Miquel de Palma, que està elaborant menús diaris per a persones majors i per a sanitaris de Son Llàtzer.
El tinent de batle de Medi Ambient, Rafel Sedano, ha manifestat el seu suport a aquesta acció de l'Associació de Ramaders i Agricultors de Calvià,i la regidoria ha assumit el cost de l'escorxador i del transport dels productes. D'aquesta manera, vol reconèixer la tasca que du a terme el sector primari del municipi que, en una situació de crisi sanitària com la que estam vivint, mostra la seva solidaritat i ens demostra la necessitat de l'existència d'un sector que esdevé fonamental.