Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Consulta les activitats programades

Dimarts, 11 d'agost de 2020

CALVIÀ COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DE LA JOVENTUT

Clicau damunt la imatge per consultar totes les activitats

Amb motiu de la celebració, el dimecres 12 d'agost, del Dia internacional de la Joventut l'Ajuntament de Calvià ha organitzat una sèrie d'activitats amb el lema Joventut en temps de Covid, simbolitzant tot allò que és del seu interès i de quina manera les circumstàncies del Covid-19 han transformat el seu dia a dia, tant en clau de lleure, com de formació, en la pràctica de l'esport o en la inserció en el mercat laboral.
En aquesta jornada es podrà trobar informació sobre propostes del Departament de Joventut i d'altres àrees de l'Ajuntament que ofereixen serveis al col·lectiu de joves.
Les activitats propostes, com tallers, debats i una mostra musical, es podran seguir a través de les xarxes socials de Joventut, al web o de forma presencial a l'edifici d'Es Generador.
A més, es podrà trobar informació audiovisual sobre activitats culturals joves, del Skate park de Galatzó, de l'edifici d'Es Generador, del Consell de la Infància i el Consell de la Joventut, esdeveniments esportius, campanya LGTBI o de la història del feminisme.