Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Presa de possessiķ de Policies Locals a Calviā

Dilluns, 27 de setembre de 2021 

PRESA DE POSSESSIÓ DE 15 POLICIES LOCALS A CALVIÀ EN EL MARC DEL PROCÉS DE CONSOLIDACIÓ DE LA PLANTILLA

Amb aquesta segona fase s'hauran consolidat 66 llocs de feina en 3 anys

Avui conclou el segon procés de consolidació de la plantilla de la Policia Local de Calvià amb la presa de possessió de 15 policies, que ha tingut lloc a la sala de Plens de l'Ajuntament de Calvià.
Es tracta del segon procés extraordinari de consolidació de plantilla a la Policia Local de Calvià, després que en una primera convocatòria, l'any 2019, se'n consolidassin 51. Amb aquesta iniciativa, impulsada pel Govern de les Illes Balears a tots els municipis a través de l'EBAP, s'hauran consolidat un total de 66 llocs de feina a la Policia Local de Calvià, reduint així fins a un 19% la taxa d'interinatge de la plantilla.
En aquests moments, a més, l'Ajuntament està duent a terme un procés de provisió de 18 noves places de Policia Local a Calvià, per torn lliure, per cobrir les vacants de jubilacions. Amb aquestes actuacions es reforça el cos de policia a més de rejovenir la plantilla.
A l'acte de presa de possessió han assistit el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; la tinenta de batle de Policia, Nati Francés; el tinent de batle de Serveis Generals, Juan Recasens, i el cap de la Policia Local de Calvià, Francisco Darder.