Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Convenis amb el Fons Mallorquí de Solidaritat

Dijous, 9 de desembre de 2021 

CALVIÀ SIGNA DOS CONVENIS DE COL·LABORACIÓ AMB EL FONS MALLORQUÍ DE SOLIDARITAT

Els convenis, de 10.000 euros cadascun, són per contribuir amb projectes solidaris al campaments sahrauís de Tindouf i a Afganistan

L'Ajuntament de Calvià ha signat dos convenis amb el Fons Mallorquí de Solidaritat per finançar projectes de cooperació que es duen a terme per al desenvolupament humà integral.
En concret, s'ha signat un conveni de col·laboració per contribuir amb els objectius del Fons per l'ajuda a Afganistan, mitjançant l'ONG HAWCA, amb una quantitat de 10.000 euros, destinats a una ajuda d'emergència per a persones refugiades, desplaçades i desmobilitzades d'Afganistan, especialment per a dones i infants, que són la part de la població més vulnerable i que poden veure els seus drets més afectats donada la situació actual.

L'altre conveni, també de 10.000 euros, és per contribuir al projecte de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí per cobrir les necessitats bàsiques alimentàries de la població refugiada als campaments de Tindouf. En l'actualitat, un 88% de les persones refugiades es troben en situació de vulnerabilitat a causa de la crisi de la Covid-19. El projecte pretén fer arribar els recursos a la Mitja Lluna Roja Sahrauí, que s'encarregarà d'adquirir els productes alimentaris més necessaris.
El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i la presidenta del Fons Mallorquí de Solidaritat, Maria Antònia Mulet, han signat els convenis, amb l'assistència de la vicepresidenta de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí, Ventura Vaquer; la tinenta de batle de Cohesió Social, Nati Francés, i la regidora de Desenvolupament Social, M. Carmen Rojano.