Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Dia d'Europa 2022

Dijous, 5 de maig de 2022

CALVIÀ COMMEMORA EL DIA D'EUROPA

La celebració serà el diumenge 8 de maig a Palmanova

El dia 8 de maig de 2022 se celebrarà per 17a vegada a Palmanova el Dia d'Europa. Una festa popular coordinada per l'Ajuntament de Calvià i un grup de voluntaris i voluntàries de diverses nacionalitats, a més d'entitats del teixit associatiu com associacions de la comunitat internacional, animalistes i Amipes. Un dia de trobada on l'Ajuntament pretén fomentar la cohesió social del municipi a través de la participació de la seva ciutadania, i en què es reconeixerà la Ciutadana o Ciutadà Europeu que elegeixen les diferents associacions de ciutadania europea del municipi.

L'esdeveniment, que se celebra a Palmanova, comptarà amb un mercat artesanal, que distribuirà els diferents llocs al llarg del Passeig del Mar, i al tram de l'avinguda. de la Platja, entre el Carrer Mestre Nicolau i el Passeig del Mar.

D'altra banda, hi haurà diferents actuacions, entre d'altres, d'Aydin, Bad Intentions/Buzz Cluster, Cherrybombs, Fresh Groove Band, Monkey Doo, Silvia Fluixà Band, The Syndicate, Le Kiff, Mike Jones i Geordi i Chispita. També hi haurà una exhibició de gimnàstica rítmica de Son Ferrer, tot amb la presentació a càrrec d'Izzy Newman i Carlos Bestard.

De manera addicional, i també de forma totalment gratuïta, es distribuiran al llarg del Passeig del Mar múltiples activitats infantils, com ara castells inflables, piscina de bolles, activitats a càrrec del programa Fires i Festes del Consell de Mallorca i un laberint per a potenciar la psicomotricitat.