Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Lliurament de la recaptaciķ del Neula Parc 2022

Dissabte, 28 de gener de 2023

L’AJUNTAMENT DE CALVIÀ LLIURA A LES ENTITATS ASNIMO I ASPANOB LA RECAPTACIÓ DEL NEULA PARC 2022 QUE CADA ANY VA DESTINADA A FINS SOLIDARIS

A cada una de les entitats socials se’ls ha entregat 2.637 euros

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i la tinenta de batle de Cohesió Social i Igualtat, Nati Francés, han lliurat els doblers de la recaptació que va fer l’Ajuntament de Calvià al Neula Parc d’aquest passat Nadal, a les entitats ASNIMO I ASPANOB. La recaptació total va ser de 5.275 euros, per la qual cosa s’ha lliurat a cada entitat 2.637,50 euros.

El parc infantil de Nadal de Calvià és un espai per a tota la família amb gran varietat de jocs i activitats infantils, tallers, manualitats, actuacions musicals, contacontes, jocs, atraccions, i amb activitats adaptades per a infants amb discapacitat física o sensorial.

L’espai interior està destinat a nins i nines de 6 a 12 anys, i, a l’exterior, s’instal•la una carpa climatitzada, per a infants de 0 a 6 anys, en què, a més d’activitats hi ha una àrea de conciliació per poder donar el pit, el biberó o canviar els bolquers.

El Neula Parc té un caràcter solidari ja que, en cada edició, allò que es recapta es destina a dues entitats socials que enguany han estat ASNIMO i ASPANOB.

ASNIMO és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a què les persones amb síndrome de Down puguin desenvolupar al màxim les seves capacitats i gaudir de la millor qualitat de vida possible durant totes les etapes de la seva vida. També està especialitzada en l’atencó a persones amb transtorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA).

L’Associació de Pares i Mares d’Infants amb Càncer de les Illes Balears (ASPANOB) té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels nins i nines amb càncer de Balears, porporcionat nombrosos serveis orientats a satisfer les necessitats de les famílies que s’han d’enfrontar a aquesta complicada situació.