Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Ajudes inici curs escolar 2023-2024

Dijous, 18 de maig de 2023 

LES SOL·LICITUDS PER LES AJUDES D’INICI DE CURS ESCOLAR ES PODRAN PRESENTAR DEL 29 DE MAIG AL 30 DE JUNY

La convocatòria 2023-2024 s’ajusta a la inflació

Accés a tota la informació i model de sol·licitud clicant damunt la imatge

Del 29 de maig al 30 de juny es poden presentar les sol·licituds per a ajudes municipals d’inici de curs escolar destinades a l'alumnat matriculat als centres públics que hagin de cursar segon cicle d'Infantil, Primària, Secundària obligatòria o Batxillerat.
Es tracta d'una ajuda que atorga l'Àrea de Desenvolupament Social i que es va posar en marxa l'any 2017 la qual va destinada a subvencionar part de les despeses que les famílies -amb estudiants matriculats en centres públics- tenen a l'inici del curs escolar, com la compra de llibres de text, llibres de text digitals, material curricular, infraestructura informàtica destinada a l'estudi, etc.
Aquesta convocatòria, corresponent al curs 2023-2024, introdueix algunes novetats per adaptar les ajudes a la inflació. Així, s’augmenta, per una banda, el llindar del límit dels ingressos familiars per accedir a l’ajuda, i, per una altra, la quantia de cada prestació.
Per poder demanar les ajudes a l’inici del curs escolar, la unitat familiar no podrà superar els límits d’ingressos següents en el moment de presentar la sol·licitud:

Pel que fa a la quantia de les ajudes: