Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Invitaciķ al Pirates Village de Santa Ponįa

 Dimecres, 15 de maig de 2024

COMPROMÍS SOCIAL DEL SECTOR TURÍSTIC I RESIDENTS: 130 FAMÍLIES DE SANTA PONÇA S'HO PASSARAN BÉ TOT UN DIA DE FRANC AL PIRATES VILLAGE

400 persones vinculades a les dues escoletes públiques es beneficiaran d'una iniciativa impulsada per l'establiment hoteler i l'Ajuntament

Pirates Village Resort regala aquest estiu un day pass a cadascuna de les 130 famílies usuàries de les dues escoletes públiques ubicades a Santa Ponça, així com a la plantilla dels centres. La invitació inclou mares, pares i germans dels infants que van a les escoletes. Així, fins a 400 beneficiaris podran passar-s'ho bé tot un dia a les instal·lacions de l'hotel temàtic en el qual s'inclourà el dinar.

Christian Roses, president de l'Associació Hotelera Santa Ponça i propietari de Pirates Village Resort ha anunciat avui dimecres, tot coincidint amb el Dia Internacional de les Famílies, la convidada per als usuaris i plantilla de les escoletes públiques de la zona.

Aquesta iniciativa sorgeix de l'acord entre Roses i el batle del municipi, Juan Antonio Amengual, per impulsar el compromís social del sector turístic. Es pretén atracar el turisme als residents, «que el sentin com a propi, com a part de la societat», ha manifestat el batle.

Per la seva banda, Roses ha remarcat la voluntat d'estendre ponts entre el sector turístic i l'entorn amb una iniciativa que confia fer-la extensiva a d'altres de semblants. El president dels hotelers de Santa Ponça aposta per «redoblar la implicació del sector en benefici de la comunitat».

La tinent de batle responsable d'Educació, Isabel Bonet, i el gerent de l'IMEB (Institut Municipal d'Educació i Biblioteques) Néstor García-Muñoz, s'han reunit al Pirates Village Resort amb Roses i part de la plantilla de l'hotel. Bonet ha valorat que «iniciatives com aquesta reverteixin en benefici dels residents i demostren que aquest és un municipi en el qual l'activitat econòmica derivada del turisme i la ciutadania són plenament compatibles».