Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

El SATE de Magaluf obr el dia 1 de juny

Dilluns, 20 de maig de 2024

CALVIÀ POSA EN MARXA EL SERVEI D'ATENCIÓ A LA CIUTADANIA ESTRANGERA PER FOMENTAR LA SEGURETAT A LES ZONES TURÍSTIQUES

Les oficines de Magaluf i Peguera estaran habilitades de dia primer de juny al 30 de setembre

De cara a l'afluència creixent de turistes en la temporada estiuenca, l'Ajuntament de Calvià dona continuïtat al Servei d'Atenció a la Ciutadania Estrangera (SATE) a les zones turístiques més concorregudes del municipi. El servei estarà disponible des de dia primer de juny fins al 30 de setembre, i l'objectiu és garantir la seguretat i benestar de tots els visitants.

El propòsit fonamental és oferir assistència personalitzada a la ciutadania estrangera que desconeix els nostres idiomes. Això inclou la mediació en les gestions a les dependències de la Guàrdia Civil, col·laboració en la traducció de documents i coordinació de serveis relacionats entre la Guàrdia Civil i l'Ajuntament de Calvià, quan calgui.

Per a això, la ciutadania podrà ser atesa en alemany, francès, anglès i italià. Les oficines de Servei d'Atenció a la Ciutadania Estrangera (SATE) són al centre de Magaluf, a Peguera, i al polígon de Son Bugadelles, en el quarter de la Guàrdia Civil que tendrà intèrpret propi de dilluns a divendres.

D'aquesta manera, es vol assegurar a tothom que pugui passar-s'ho bé, tenir una experiència segura i satisfactòria durant la temporada alta. La majoria dels turistes que arriben per l'estiu s'allotgen a les zones costaneres de Calvià, i molts no estan familiaritzats amb cap dels nostres idiomes oficials. Això, sovint, complica la comunicació en situacions delicades, com pot ser la presentació de denúncies per delictes.

L'inici del servei es remunta l'any 2014, i de llavors ençà ha demostrat ser altament efectiu en la millora de l'experiència del turista i en l'enfortiment de la seguretat a les zones turístiques de Calvià més concorregudes.

Les dependències, dies i horaris del SATE són els següents:
- Magaluf, al carrer Pere Vaquer Ramis, 1, romandrà obert de dilluns a diumenge, de 9 a 21 h
- Peguera, al carrer Ratolí, 1, estarà disponible de dilluns a divendres, de 10 a 14 h (amb obertura d'instal·lacions a les 9 h).
- Son Bugadelles, al carrer Illes Canàries, 22, romandrà operatiu en dissabte i diumenge, de 10 a 14 h (tot i que el quarter té un servei propi d'intèrpret de dilluns a divendres).

L'Ajuntament de Calvià reafirma així el compromís amb la seguretat i el benestar de tots els visitants, i continua fent feina en col·laboració amb la Guàrdia Civil per garantir un entorn segur i acollidor per a tothom.