Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reconeixement al premi del CEIP Ses Rotes Velles

Dimecres, 22 de maig de 2024

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ RECONEIX L'ALUMNAT DE 3r DE PRIMÀRIA DE SES ROTES VELLES PEL PREMI OCEAN NIGHT DE L'IMEDEA

El projecte Missatges del Mar dels estudiants guanyadors donarà lloc a una campanya a les platges del municipi

Video

Missatges del Mar és el projecte d'educació ambiental guanyador d'un premi del concurs Ocean Odyssey Challenge per la proposta innovadora i interdisciplinària. S'invertiran els 1.000 euros del guardó concedit per l'IMEDEA (Institut Mediterrani d'Estudis Avançats) en conscienciació ambiental, en cartells que es col·locaran a la platja de Santa Ponça i d'altres punts clau del municipi per sensibilitzar de la importància de preservar la mar i l'entorn. Es pretén arribar tant a residents com a turistes amb una campanya que s'oferirà en idiomes varis. La tinent de batle responsable d'Educació, Isabel Bonet, el gerent de l'IMEB (Institut Municipal d'Educació i Biblioteques), Néstor García-Muñoz, i Loli Godoy, regidora de zona, han lliurat un diploma de reconeixement de part de l'Ajuntament als 47 alumnes premiats. També han reconegut i aplaudit la dedicació i la feina de l'equip docent del centre.

Missatges del Mar tracta sobre la importància de la conservació del planeta, els oceans i la vida marina. L'alumnat ha fet feina amb una metodologia científica per a, a partir de la història local, descobrir com contribuir en el present i en el futur en la preservació dels oceans. El pla, en línia amb els objectius de les Escoles Blaves del que forma part Ses Rotes Velles, cerca esperonejar el pensament crític i el saber científic, així com promoure l'amor per les ciències ambientals.

L'Ajuntament, endemés de la felicitació i dels diplomes, ha premiat a cada alumne amb dues entrades que els permetran assistir a l'ATP 250 Mallorca Championships que es disputa al municipi al juny i que aplega a les primeres espases del tenis mundial.