Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

CARLES TARANCÓN NIETO

 REGIDOR CIUDADANOS LEGISLATURA 2015.2019 
Nascut a Palma de Mallorca el 26 de novembre de 1985

Advocat. Llicenciat en dret (2003-2008) per la UIB. Formació especialitzada en dret laboral i penal. Ha fet cursos de formació complementària en dret de família, dret del turisme així com en dret concursal.

Exerceix com a advocat des de juny de 2009, desenvolupant la seva activitat en litigis de l’àmbit laboral, treballant tant per a particulars com a empreses. Ha treballat en expedients de regulació d’ocupació, com el de Televisió de Mallorca, o impugnant-los, com el recent ERO de Coca-Cola.

Va treballar a TUI Travel desenvolupant funcions de «legal assistant» en el departament legal (setembre 2012 - desembre 2012) fent informes d’idoneïtat per a bestretes així com redactant contractes de venda i producte. Va treballar al Centre Penitenciari de Palma de Mallorca, en el Departament de Treballs en Benefici de la Comunitat com a tramitador processal (febrer 2008 - maig 2009), entrevistant els condemnats, assignant-los una destinació i vetlant pel compliment de les seves condemnes, actuant d’enllaç entre el Jutjat Penal 8 i el Jutjat de Vigilància Penitenciària.

Al Mac Donalds de Palmanova (juliol 2003 - febrer 2008) va començar a treballar-hi per pagar-se els estudis amb la categoria de personal d’equip i va ascendir fins a la categoria d’encarregat. Els estius de 2001 i 2002 els va passar a un institut d’Estats Units a Nova York (2001) i Florida (2002) per aconseguir un complet domini de l’anglès.

  • Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
  • Declaració inicial d'activitats privades .pdf
  • Declaració final de béns patrimonials .pdf
  • Declaració final d'activitats privades .pdf