Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

ROSA MARÍA GARCÍA PERELLÓ

 REGIDORA DEL PARTIT POPULAR LEGISLATURA 2015.2019 
Va néixer a Palma el 28 de novembre de 1970.

És professora d'educació secundària (música). Llicenciada en ciències econòmiques per la Universitat de les Illes Balears. Suficiència Investigadora en «Models economètrics dels possibles models turístics», Universitat de les Illes Balears. Grau professional de música (piano) en el Conservatori de Música i Dansa de les Illes Balears. Certificat de capacitació en formació pedagògica i didàctica (CAP). APTIS B2 (anglès), British Council.

En la seva trajectòria professional en l'àmbit de la docència és des de l'any 2004 cap de departament i professora d'ensenyament secundari de música a l'IES Calvià. En aquest institut ha ocupat el mateix càrrec en els períodes compresos entre 1994-1997 i 2000-2002. A l'IES Bendinat va ser cap de departament i professora d'ensenyament secundari del 2001 al 2004. Ha estat professora del Departament d'Economia de la Universitat de les Illes Balears i participant en projectes i publicacions de 1997 al 2000.

En l'àmbit no docent va ser responsable de comptabilitat del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Balears (1991-1993) i analista econòmica en el gabinet Antoni Barceló (1991-1993).

Li interessa l'esport en general i en particular el bàsquet i el ball esportiu. És entrenadora nacional nivell A en ball esportiu en les modalitats estàndard i llatins; jutge nacional en ball esportiu i directora de competició en ball esportiu per la Federació Espanyola de Ball Esportiu.

  • Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
  • Declaració complementària de béns patrimonial .pdf
  • Declaració inicial d'activitats privades .pdf
  • Declaració final de béns patrimonials .pdf
  • Declaració final d'activitats privades .pdf