Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

JUAN FELIU ROMÁN

 REGIDOR NO ADSCRIT (Fins dia 28 de febrer de 2019 regidor del Partit Popular) LEGISLATURA 2015.2019
Va néixer a Porreres l'any 1963. Està casat i té tres fills.

Cursà EGB i batxillerat en el Col·legi Monti-sion de Palma. Llicenciat en farmàcia per la Universitat de Barcelona. Diplomat en òptica oftàlmica i acústica audiomètrica per la Universitat de Barcelona. Certificat d'aptitud de patologia ocular per la Universitat de Granada. Títol d'expert en ortopèdia sanitària per la Universitat de Sevilla. Màster en gestió empresarial per la Universitat de Barcelona i màster en farmàcia assistencial per la Universitat de València. Ha fet cursos acadèmics monogràfics, cursos de formació contínua, formació com a docent i cursos de caràcter no acadèmic.

Té el certificat C1 de català, l'Advance 2, accés a l'Escola Oficial d'Idiomes d'anglès, nivell mitjà d'alemany (Humbolt Institute), i francès nivell elemental.

En la seva trajectòria professional ha estat, a Peguera, farmacèutic titular setze anys i farmacèutic substitut sis anys i, a Santa Maria del Camí, farmacèutic adjunt dos anys. Durant quatre anys a Palma va ser director tècnic de productes veterinaris.

En l'àmbit de l'Administració pública va ser inspector farmacèutic municipal (substitut) a Santa Maria del Camí. A l'Ajuntament de Calvià ha estat responsable de l'Àrea de Vies i Obres de l'any 2005 al 2007, i cap de l'Àrea d'Activitats i Comerç del 2013 al 2015.

Membre de la Junta de l'Associació de Veïns de Peguera (dos anys) i president de l'Associació de Comerciants de Peguera i Cala Fornells (sis anys).

  • Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
  • Declaració inicial d'activitats privades .pdf
  • Declaració final de béns patrimonials .pdf
  • Declaració final d'activitats privades .pdf