Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

RAFEL SEDANO PORCEL

 REGIDOR D'ESQUERRA OBERTA LEGISLATURA 2015.2019 
Va néixer a Palma el 23 de gener de 1980

Sempre ha fet feina en gestió cultural i polítiques de joventut.

Diplomatura en Magisteri (2006) per la UIB i estudis d'educació social. És tècnic en activitats físiques en el medi natural (2003).

A l'àmbit professional, ha treballat de monitor i director de temps lliure per l'Ajuntament de Palma i Govern de les Illes Balears; tècnic en polítiques de joventut pel Consejo de la Juventud de España; programador, dinamitzador i gestor cultural per l'Obra Cultural Balear; gerent del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana; i responsable de gestió i producció al Catering Bon Gust.

A l'àmbit de la participació i associacionisme, ha participat a diferents organitzacions, plataformes i col·lectius socials, en diferents moments i variats àmbits; esportiu (entrenador de futbet al Col·legi Lluís Vives), educatiu i lleure (monitor del MEiGM), estudiantil (membre del BEI i CEPC), polític (militant del PSM i MÉS, portaveu de MÉS per Calvià), ecologisme (educador i activista al GOB), llengua i cultura (coordinador a Joves de Mallorca per la Llengua), participació juvenil (president del Consell de la Joventut de les Illes Balears).

  • Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
  • Declaració inicial d'activitats privades .pdf
  • Declaració final de béns patrimonials .pdf
  • Declaració final d'activitats privades .pdf