Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Qualitat: el nostre compromís amb tu

Per què implantam programes de qualitat a Calvià? 
Al Departament de Qualitat de l’Ajuntament de Calvià ens encarreguem de millorar els serveis del nostre municipi de forma estesa en el temps. En això consisteixen els programes de qualitat: dissenyem i implantem estratègies que ens portin a aconseguir els millors serveis públics per als nostres veïns i veïnes i a satisfer totes les seves necessitats.

Qualitat Q turística a les nostres platges 
El juny del 2001, Calvià s’incorpora al programa de Certificació Q. Vàrem posar en marxa un sistema de gestió integral de totes les nostres platges per tal de coordinar totes les activitats: serveis, medi ambient, seguretat… La recompensa va començar a arribar en forma de reconeixement al nostre esforç. Des d’ençà hem desenvolupat més iniciatives, fins a obtenir la certificació de l’Instituto de Calidad Turística Española (UNE 187001:2011)  

Qualitat Q turística en les nostres oficines de turisme 
També hem obtingut la Certificació Q per a les nostres 5 oficines d’informació turística, que ha implicat el treball conjunt del nostre Ajuntament amb associacions hoteleres i de restauració.  Som el primer municipi de Balears que obté la Q per a les seves oficines de turisme, quelcom que ens demostra que l’esforç per acollir els nostres visitants va en la millor direcció possible.

Cartes de compromisos 
Amb les nostres cartes de compromisos assumim diversos programes de qualitat: són el primer pas en cada itinerari per consolidar els nostres millors serveis públics.

L’Ajuntament de Calvià forma part d’aquests processos de qualitat:

  • Comitè de qualitat d’administracions públiques de l’AEC. 
  • Foro Institucional de Qualitat del Sector Públic de les Illes Balears.