Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

ISABEL MANRESA PÉREZ

REGIDORA NO ADSCRITA LEGISLATURA 2015.2019 
Va néixer el 13 març de 1964.

És auxiliar administratiu al Ministeri d'Economia i Hisenda amb destinació a l'Agència Estatal d'Administració Tributària des de l'any 1990.

Va obtenir el títol de Llicenciada en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya l'any 2009. Disposa de diploma d'Auxiliar de Vol i d'Hostessa de Congressos, per l'Institut Tècnic d'Estudis Professionals, i d'Auxiliar de Fisioteràpia pel Centre d'Estudis Mèdic Sanitaris.

De l'any 1994 al 1998 ha realitzat formació promoguda per la FEMP sobre Informació i Atenció al Públic, Gestió de RRHH i administració de personal, Legislació en matèria d'Administracions Públiques i Gestió Tributària, Millora de la qualitat dels Serveis Públics. De l'any 1998 al 2010 s'ha format en matèria de Legislació Tributària, en matèria teoricopràctica de l'IRPF i en Administració electrònica, a través de l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

En la seva trajectòria professional, després de dos anys en el sector turístic (línies aèries i agència de viatges), ha exercit funcions de secretària de direcció en empresa privada, des de 1983 a 1987, per incorporar-se a l'Administració Pública (Ajuntament de Palma) com a auxiliar administratiu en l'any 1987. L’any 1988 s'incorpora com a ordenança a la Direcció Provincial del Ministeri d'Educació i Cultura, on exerceix fins l'any 1989. 

Al desembre de l'any 2016 va realitzar un curs sobre el Sistema d'Integració de Registres a totes les Administracions de l'AEAT de Balears.

Del mes d'abril de 2006 a maig de 2015 va realitzar i va dirigir dos programes radiofònics en l'emissora de Ràdio Calvià, i des de febrer de l'any 2015 a setembre del 2016 va dirigir un programa de ràdio a l'emissora ràdio Marratxí.

  • Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
  • Declaració inicial d'activitats privades .pdf
  • Declaració final de béns patrimonials .pdf
  • Declaració final d'activitats privades .pdf