Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

MARCOS PECOS QUINTANS

REGIDOR DEL PSIB-PSOE. TINENT DE BATLE DELEGAT DE URBANISME, ECONOMIA I COMERÇ. REGIDOR DELEGAT DE LA ZONA DE EL TORO LEGISLATURA 2015.2019 Com a tinent de batle ha estat responsable dels serveis de: Serveis d’Urbanisme (plans urbanístics, gestió urbanística, ordenació del territori, patrimoni històric), Serveis de Llicències d’Obres, Agenda Local 21, Món Rural, Serveis de Medi Natural i Urbà (serveis ambientals, control de plagues), Canera municipal, Serveis de Comerç (promoció i gestió del comerç).

Va néixer a Palma de Mallorca el 28 de novembre de 1980.

És Cap de Vendes en el Sector Assegurances.

Va obtenir el seu títol de Batxillerat LOGSE i va cursar fins a tercer d'Econòmiques a la UIB. Actualment està matriculat en el 1r curs del grau de Comunicació a la UOC, i en l'EOI per obtenir el nivell BEC d'anglès.

Ha realitzat formació complementària en atenció al client i tècniques de venda (CAEB, 2003) i el curs d'Excel avançat (UNED, 2009). En empresa del sector assegurances s'ha format en tècniques de gestió comercial, venda consultiva, negociació, comunicació, motivació, lideratge i gestió d'equips.

En la seva trajectòria professional va ser Corporate Sales Manager a Sanitas d'Assegurances SA (juliol 2014 - Juliol 2015), cap de vendes en Sanitas Assegurances, SA (2011-2014) i Director d'Organització Comercial a Cahispa Assegurances, SA el 2010. En tots aquests casos va ser responsable de la selecció, formació i tutelatge d'agents i responsable d'equips comercials. De 2006 a 2011 va ser executiu de vendes a Pimes a Sanitas Assegurances, SA.

Del 2 de juliol de 2015 al 22 de febrer de 2018 va ser director general d'esports i esdeveniments esportius. Va cessar en el seu càrrec en ser nomenat, el dia 22 de febrer de 2018, regidor de l'Ajuntament de Calvià.

Aficionat a l'esport en general, practica pàdel, futbol, running i activitats esportives col·lectives. Li agrada la lectura, viatjar i el cinema.

Contacte: mpecos@calvia.com

    • Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
    • Declaració inicial d'activitats privades .pdf
    • Declaració final de béns patrimonials .pdf
    • Declaració final d'activitats privades .pdf

 Agenda La agenda pública institucional de Marcos Pecos está sujeta a cambios de última hora. Refleja las actividades institucionales, pero no todas las reuniones de trabajo internas ni las actividades extramunicipales.