Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Olga Granados Expósito

REGIDORA DEL PSIB-PSOE DELEGADA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA I JOVENTUT I DE LES ZONES DE NOVA SANTA PONÇA I COSTA DE LA CALMA. LEGISLATURA 2015.2019. 
Biografia
Va néixer a Palma, el 25 d'octubre de 1978.
És mestra. Diplomada en Magisteri, Educació Primaria (Centre Universitari Alberta Giménez, 2003).

Té estudis complementaris en Igualtat d'Oportunitats (Aplicació pràctica en l'àmbit de treball i en serveis socials); Sensibilització en igualtat d'oportunitats entre homes i dones; Formació en prevenció de drogues; Formació de formadors en el programa "Aprendre junts, créixer en família"; Motivació en el treball, estratègies.

Destaca en la seva trajectòria professional la seva activitat com a coordinadora i com a responsable de formació, i formadora, en diferents programes de Qualificació Professional Inicial i Bàsica (PQPI i CAPI).

Amb anterioritat a aquestes dates, del 2003 al 2011 va treballar com a Responsable i com a tècnica en el Programa Caixa ProInfància (Taller de Pares); com a coordinadora en l'escola d'estiu "Ses Gambes" i al Parc de Nadal, com a coordinadora de monitors.

De l'any 2016 al 2018 ha estat Coordinadora sociocultural i de Tercera Edat a la Llar de Calvià, SA.

Contacteogranados@calvia.com

  • Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
  • Declaració inicial d'activitats privades .pdf
  • Declaració final de béns patrimonials .pdf
  • Declaració final d'activitats privades .pdf

Atenció zones 2018.2019 NOVA SANTA PONÇA I COSTA DE LA CALMA

Agenda L'agenda pública institucional de Olga Granados està subjecta a canvis d'última hora. Reflecteix les activitats institucionals, no així totes les reunions de treball internes ni les activitats extramunicipals.