Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Concurs de fotografia Dia de la Dona

El Servei de Joventut convoca un concurs de fotografia emmarcat dins les activitats que es duran a terme per commemorar el dia 8 de març Dia Internacional de les Dones. El certamen, amb el lema «Què és el que més m’agrada de mi mateixa», té com a finalitat estimular la creació artística jove i promoure l'empoderament femení.

Poden participar-hi joves d’entre 12 i 30 anys, residents al municipi o amb algun tipus de vincle amb Calvià, que hagin emplenat la FICHA JOVE. Es farà una valoració per part d’un jurat qualificat i una votació popular per triar les dues persones guanyadores. Els premis es lliuraran dia 26 de març i les fotografies més votades seran exposades.

AMPLIAT EL TERMINI PER LLIURAR LES FOTOGRAFIES FINS DIA 13 DE MARÇ. A través del correu electrònic: juventud@calvia.com.

Consulta les bases del concurs al següent ENLLAÇ

Ja està obert el període de votacions del concurs de fotografia convocat pel Servei de Joventut per conmemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb el lema  «Què és el que més m’agrada de mi mateixa».  

Es pot votar a Facebook mijançant el següent enllaç: bit.ly/fotos8mcalvia fins el dia 20 de març.

MÉS INFORMACIÓ:
971 683 000
679 395 529 (Whatsapp)
@joventutcalvia (Instagram)
@joventutdecalvia (Facebook)
juventud@calvia.com