Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Turisme: descobreix calviā tot l'any

Relaxar-se a les nostres platges, assaborir la nostra gastronomia, conviure amb les nostres gents, passejar per la nostra memòria arqueològica… Posem tot el potencial turístic de Calvià a disposició dels nostres conveïns i visitants, per tal que puguin gaudir-nos tot l’any.

Com aconseguim que ens vulguis visitar? 
Per tal que gaudeixis al màxim de Calvià i vulguis tornar, al Departament municipal de Turisme treballem cada dia: la nostra prioritat és conjugar el nivell turístic que hem assolit en els darrers anys amb una gestió sostenible, ecològica i responsable. Perquè tots en gaudim avui i continuem gaudint-ne demà. 

Calvià: turisme en xifres 
El nostre municipi és el líder turístic de Mallorca: les nostres 60.000 places hoteleres constitueixen el 21% dels allotjaments de l’illa, i mantenir aquesta oferta amb qualitat és una gran responsabilitat per a l’Ajuntament, les associacions d’hostalers i empresaris i totes les nostres institucions aliades. 

Volem ser líders també en turisme sostenible, accessible, responsable amb el medi ambient i amb els nostres veïns i veïnes. Treballem per fomentar el paper de Calvià com a destinació de vacances i escapades tot l’any, de manera transversal amb els departaments de Medi Ambient, Patrimoni, Mobilitat, Esport i també amb el Govern Balear, així com amb les entitats privades que ens han triat per créixer. 

Volem que Calvià sigui la destinació preferent de les famílies amb nins i nines petits, de les persones grans, de qualsevol viatger siguin quines siguin les seves capacitats. Volem que gaudeixin de les nostres platges, de la serra de Tramuntana, de la riquesa de la nostra fauna i els nostres camps i de la bellesa del nostre patrimoni històric. 

Com fem la nostra feina? 
El departament de turisme treballa tots els aspectes tècnics amb el nostre equip a l’edifici consistorial. A més, els nostres informadors turísitics donen servei a les quatre oficines de Palmanova, Magaluf, Santa Ponça i Peguera, totes reconegudes amb el distintiu de la Q de qualitat turística. 

També treballem per promoure el turisme sostenible al nostre municipi en fires i congressos turístics, mitjançant campanyes de màrqueting i captació, amb associacions i agències de viatge majoristes i fomentant les activitats i trobades, molt especialment en turisme esportiu. 

Viatgem a esdeveniments als països d’origen dels nostres visitants potencials, assistim a congressos i ens formem contínuament per estar al corrent de les tendències que més convenen al nostre municipi, als nostres veïns i als nostres empresaris. 

Què veure a Calvià? 
Més de 30 platges i cales a les àrees d’Illetes, Magaluf, Santa Ponça, Peguera i Portals Nous, algunes d’elles amb bandera blava i distintiu Q de qualitat turística. Rutes senderistes i ciclistes de petit i gran recorregut per la serra de Tramuntana. Golf, esports a l’aire lliure i busseig. Rutes ornitològiques i arqueològiques. 

Adreces i Oficines de Turisme
Servei de Turisme de l’Ajuntament de Calvià:
Telèfon: 971 139 109 
turisme@calvia.com

OMIT PALMANOVA: 
Passeig de la mar, 13, 07181 Palmanova
Telèfon i fax: 971 68 23 65
omtpalmanova@calvia.com 

OMIT MAGALUF: 
Av. Magaluf, 22   07181 Magaluf
Telèfon : 971 13 11 26
Fax: 971 13 11 88
omtmagaluf@calvia.com 

OMIT SANTA PONÇA: 
Via puig de Galatzó, 1, 07180 Santa Ponça
Telèfon: 971 69 17 12
Fax: 971 69 41 37
omtsantaponsa@calvia.com

OMIT PEGUERA: 
C. Ratolí, 1, 07160 Peguera
Telèfon: 971 687 083
Fax: 971 68 54 68 
omtpeguera@calvia.com 

Horari de les oficines de turisme

Per a més informació: www.visitcalvia.com, www.facebook.com/visitcalvia

(SATE) Oficina del Servei  d'Atenció al Turisme Estranger  de la Guàrdia Civil

Av. Magaluf, 22   07181 Magaluf