Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Setmana Europea de la Mobilitat

L'Ajuntament de Calvià participa des de l'any 2008 a la "Setmana Europea de la Mobilitat" (SEM) organitzada cada any durant la segona quinzena de setembre i promoguda per la Comissió Europea, el Ministeri de Medi Ambient i la Conselleria de Mobilitat.

Durant el desenvolupament de la SEM es promouen hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com es tracta de visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. La participació suposa el desenvolupant diverses actuacions i activitats, algunes de les quals són de caràcter permanent, tendents a reduir l'emissió a l'atmosfera de gasos d'efecte hivernacle i la contaminació al municipi.

Els Objectius de la Setmana de la Mobilitat són:

  • Conscienciar els ciutadans de la importància de fomentar un transport més sostenible, tant per a la salut pública com per al medi ambient i el canvi climàtic.
  • Dur a terme actuacions de caràcter permanent o no permanent que afavoreixin la reducció de gasos d'efecte hivernacle a l'atmosfera i fomentin el transport sostenible.

Activitats programades per la SEM 2022:

VÍDEO SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2021