Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

250 corredors en el III Trail de la Policia Local

Diumenge, 26 de novembre de 2017

NOTA INFORMATIVA DE LA POLICIA LOCAL DE CALVIÀ

250 CORREDORS SOLIDARIS PARTICIPEN EN EL III TRAIL DE LA POLICIA DE CALVIÀ EN BENEFICI D'ADAYO PBO

Tot i la dificultat afegida de la pluja i el fang, les carreres de muntanya s'han dut a terme sense incidents de gravetat

Puntualment, a les 9:30 h, com estava previst, ha tingut lloc el III Trail solidària de la Policia Local de Calvià en suport a l'associació Ajuda i Orientació Paràlisi Braquial Obstètrica (Adayo PBO). L'organització ha disposat dues carreres de muntanya per a adults: una de 10,2km, amb 150 participants; i una altra de 15,3km, amb 100 corredors. Sengles carreres han estat arbitrades i puntuen a la Federació de Muntanya, dada rellevant ja que al voltant d'un 70% dels inscrits estan federats. El punt de partida ha estat es Capdellà (c / Platges), i amb recorregut per la finca de Galatzó, Ses Vinyes i Ses Planes, un trajecte diferent al de l'any anterior en compliment a les directrius exigides per la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears. Al migdia, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha fet entrega dels trofeus.
A més, també s'ha organitzat diverses carreres infantils de caràcter gratuït Adayo Kids per a xavals de fins a 12 anys. El total d'inscrits en les modalitats per a menors és de 69.
D'altra banda, 18 entitats han donat suport a aquesta Trail solidària amb Adayo PBO. Aquesta associació destinarà els ingressos a la formació de personal de ginecologia, llevadores i fisioterapeutes en relació a la Paràlisi Braquial obstrètica. Així també, s'aportarà finançament per a la investigació científica.
Informació guanyadors i marques en www.elitechip.net