Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Obres paviment de la pista d'atletisme de Magaluf

Divendres, 18 de gener de 2019

COMENCEN LES OBRES DE SUBSTITUCIÓ DEL PAVIMENT DE LA PISTA D'ATLETISME DE MAGALUF

Les obres s'iniciaran el proper dilluns 21 de gener i s'allargaran 8 setmanes.

S'instal·larà una superfície de darrera generació adaptada per la competició i l'entrenament

El proper 21 de gener s'inicien les obres de substitució del paviment de la Pista d'Atletisme de Magaluf. Aquestes obres possibilitaran que en breu, la instal·lació compti amb una nova superfície de darrera generació ideal per a la pràctica atlètica. El nou paviment sintètic que s'instal·larà es presenta idoni tant per entrenar com per competir i proporciona la combinació ideal de retorn d'energia, comoditat, seguretat i durabilitat.

La Pista de Magaluf tornarà a lluir com el dia de la seva inauguració un cop acabades les obres, després de la degradació produïda en aquest paviment en els darrers anys.

Paviment blau

El sportflex Super X 720 K35 és el paviment triat. Homologat per la IAAF, de color blau amb dues tonalitats alternants als carrers i gris a les zones de relleus, no només millorarà la qualitat de la instal·lació, també canviarà el seu aspecte visual. La superfície de les rampes d'entrenament i el carril d'arrossegament també seran renovats durant l'obra.

Turisme i esport

Les obres començaran el proper 21 de gener i es prolongaran fins a finals de març, amb l'objectiu de poder atendre les necessitats tant dels esportistes locals com de les nombroses reserves d'atletes internacionals i operadors turístics. La millora del paviment permetrà a més d'albergar els entrenaments i competicions locals, rellançar les estades d'entrenament i un altre tipus d'esdeveniments nacionals i internacionals que normalment acull la pista.
Sens dubte, aquesta obra és una aposta del municipi per mantenir la Pista d'Atletisme com un dels seus referents en l'objectiu de contribuir a la desestacionalització turística a Calvià per mitjà de l'esport.

Afectació de les obres

Les obres tan sols afectaran la pista exterior de 400 metres, carril de rodatge de gespa artificial, camp de gespa natural, rampes d'entrenament i carril d'arrossegament, de manera que els usuaris podran continuar utilitzant la resta d'estades de la instal·lació, en concret: el circuit de cros, el mòdul cobert o la sala de fitness.

Web: https://calviadeportes.com/
Facebook: https://www.facebook.com/icecalvia/