Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calvià celebra el Dia del Llibre

Dimecres, 17 d'abril de 2019

UN DIA DEL LLIBRE A CALVIÀ FARCIT D'ACTIVITATS

Calvià celebra el Dia del Llibre 2019 amb un seguit d'activitats, moltes de les quals dirigides a nins i nines, com tallers, teatre i actuacions, entre d'altres. Enguany se celebren cinc segles de la primera volta al món i cinc dècades de l'arribada de l'home a la Lluna, de manera que les activitats en aquesta ocasió estaran relacionades amb aquests dues fites històriques.
L'acte central tindrà lloc el dissabte 20 d'abril de 10.30 a 18 h al Passeig de la Mar de Palmanova. A més dels habituals paradetes de llibreries amb les novetats editorials, d'intercanvi de llibres i de venda de roses, hi haurà un planetari portàtil amb cúpula de 5 metres de diàmetre i 2,7 metres d'altura en el qual un astrònom descobrirà els secrets del Cosmos en sessions de 10-15 minuts.
Al llarg de la jornada es faran tallers de xilografia, linografia i stencil en els quals els talleristes utilitzaran diverses tècniques per elaborar Llunes i Terres amb el mapa del recorregut de la circumnavegació amb la utilització d'un tòrcul. Com a novetat, enguany es durà a terme un taller a l'horabaixa en què es podrà confeccionar una xapa amb el motiu del Dia del Llibre. També hi haurà un 'fotomaton' per obtenir un record en forma de punt de llibre.
La celebració del Dia del Llibre finalitzarà el 30 d'abril a Sa Societat amb l'obra de teatre Llum Trencada amb Iguana Teatre en la qual es recuperaran algunes històries de dones republicanes a partir del llibre Dones republicanes: memòria de la guerra civil a Mallorca, de Margalida Capellà.

Programa del Dia del Llibre aquí