Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Obert el nou 'Splashpark' de Son Ferrer

Dissabte, 29 de juny de 2019

OBERT AL PÚBLIC EL NOU SPLASHPARK DE SON FERRER

Forma part d'un dels parcs remodelats de la zona dins de les actuacions del pla de xoc de manteniment i millora

Aquest dissabte s'ha obert al públic l'splashpark, un parc de dolls d'aigua, al nucli de Son Ferrer de Calvià. Es tracta d'una actuació que forma part del Pla de xoc de manteniment i millora, que en una primera fase abasta les localitats de Son Ferrer, Costa de la Calma i la urbanització Galatzó.

L'splashpark es troba a la confluència dels carrers Cadernera, Gall Salvatge, Indiot i Còndor, a la part central del que serà un parc per a ús familiar, infantil i juvenil, i com a zona de reunions i celebracions familiars. El parc de dolls d'aigua té un sòl antilliscant, i un sistema de qualitat d'aigua i impulsió format per 7 elements, configurat com un circuit d'aigua tancat amb depuració i control de PH i clor. Aquest espai està envoltat per una àrea de gespa artificial, i tot tancat per una tanca perimetral, que romandrà obert de 10 a 21 h.

El parc quedarà completat amb altres dues zones, a tots dos extrems exteriors de l'splashpark. En una d'elles, s'ha habilitat una zona d'ombres per a pícnic, amb tres estructures de lona i sis taules i cadires. L'altre extrem serà una àrea de descans accessible per a majors, mantenint l'arbrat existent i amb nova vegetació.

A tot el parc s'ha previst la millora de la il·luminació amb la instal·lació de bàculs.