Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

L'Ajuntament es reuneix amb els agents econòmics

Divendres, 17 d'abril de 2020

Reunions amb les associacions hoteleres i les associacions de comerç i oci

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha mantingut diverses videoreunions amb els representants dels sectors econòmics del municipi, per prendre el pols a la situació actual i treballar conjuntament per a la recuperació.
Les reunions han estat amb els presidents i presidentes de les Associacions hoteleres del municipi i amb els responsables de ACOTUR i ABONE, que han mostrat la seva preocupació per les perspectives d'aquesta temporada i per les adaptacions que caldrà fer quan es vagi sortint d'aquesta situació, tant des del punt de vista dels estàndards de separacions físiques com dels perfils dels visitants.
Rodríguez Badal ha estat acompanyat en la reunió amb els hotelers per les regidores Nati Francès (tinenta de batle i portaveu de l'Ajuntament) i Marga Plomer (regidora de Participació Ciutadana), i pel director general de Turisme i Litoral de l'Ajuntament, Xavier Pascuet. A la reunió amb els representants del Comerç i Oci, s'han sumat els regidors Marc López (tinent de batle de Comerç i Activitats) i Francisca Muñoz (regidora de Comerç), i el director general de Coordinació municipal José Antonio Fernández.

El batle ha expressat la intenció de l'Ajuntament de caminar de la mà d'agents socials i econòmics per a la recuperació amb mesures ja posades en marxa (mesures socials, ajornament del pagament d'impostos, bonificació de taxes d'ocupació de taules i cadires en espais públics, etc.) o les que s'estan estudiant com bonificar un percentatge de la taxa de fems, sempre dins de les possibilitats limitades que té l'administració local. En aquest sentit ha reiterat l'alleujament que suposaria per als municipis que poguessin disposar del superàvit i els romanents que tenen.
Està prevista una pròxima reunió amb representants sindicals.