Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Covid-19: les AAVV, solidāries amb el municipi

Dimecres, 22 d'abril de 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ AGRAEIX LA IMPLICACIÓ DE LES ASSOCIACIONS VEÏNALS QUE HAN RENUNCIAT A LES SUBVENCIONS PER A QUÈ ES DEDIQUIN A PAL·LIAR ELS EFECTES DERIVATS DEL COVID-19

La partida de més de 186.000 euros es destinarà a donar suport a les persones que pateixen dificultats a causa de la crisi sanitària

La vintena d'associacions veïnals de Calvià renuncia a la partida econòmica per a subvencions que l'Ajuntament té prevista en els pressupostos de 2020, i ha demanat que es destini a la nova partida Covid-19 que s'ha creat per donar suport a les persones afectades degut a la crisi sanitària del coronavirus.

El batle, Alfonso Rodríguez Badal, el tinent de batle, Rafel Sedano; la regidora de Participació Ciutadana i Joventut, Marga Plomer, i la directora general del Departament, Margarita Segretín, han agraït la solidaritat i la implicació de totes les associacions en aquests moments tan difícils, en una reunió telemàtica que han mantingut aquesta setmana.

Marga Plomer ha explicat que es tracta d'un total de 186.664 euros de la partida pressupostària destinada a la dinamització de les diferents zones de Calvià, que passaran a la partida Covid-19, destacant l'esforç que això suposa per a les associacions ja que, entre d'altres coses suposarà enguany renunciar a l'organització de les festes d'estiu, tal i com s'han vingut desenvolupant any rere any. La regidora de Participació ciutadana i Joventut ha expressat en nom de l'Ajuntament la satisfacció de veure la reacció solidària de les associacions de veïnals en moments com aquests.

La partida Covid-19 es destina a donar suport a les persones més vulnerables que han vist minvats els seus ingressos a causa de l'estat d'alerta.

En el transcurs de la reunió, en què hi varen assistir responsables de les associacions de veïns i veïnes de Calvià, les entitats es van oferir a ajudar en tot allò que puguin per donar una mà en la recuperació del municipi, fet que Plomer va agrair.