Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Celebraciķ virtual de les Festes rei En Jaume 2020

Dijous, 10 de setembre de 2020

CALVIÀ CELEBRA VIRTUALMENT LES FESTES DEL REI EN JAUME 2020

S'ha editat un vídeo commemoratiu amb imatges d'altres anys i de les colles lluint les camisetes d'enguany

El doctor José Ignacio Ramírez Manent, director mèdic de la zona de salut de Calvià, és el pregoner virtual de l'edició d'aquest any

Calvià celebra virtualment unes Festes del rei En Jaume 2020 que enguany s'han vist suspeses, degut a la situació derivada del Covid-19.

Tot i això, l'Ajuntament, d'acord amb les colles, ha volgut commemorar aquestes festes amb l'edició d'un vídeo que, amb la locució del batle Alfonso Rodríguez Badal, es fa un recorregut per les principals zones on tenen lloc les activitats que enguany s'han hagut d'anul•lar, intercalant imatges d'anys anteriors.

Així mateix, i malgrat l'anul•lació de les festes, s'ha volgut mantenir la tradició del pregó, i s'ha fet donant veu a una persona que representa un dels sectors que s'han deixat la pell per tenir cura de tots els ciutadans i ciutadanes, front a la pandèmia: el doctor José Ignacio Ramírez Manent, director mèdic de la zona de salut de Calvià. El vídeo, doncs, recull fragments del pregó en què Calvià ha volgut homenatjar a totes les persones, professionals i sectors d'activitats que han tengut i segueixen tenint cura de tots nosaltres.

Al final se projecten imatges de membres de les colles que llueixen la camiseta commemorativa de les Festes virtuals del rei En Jaume 2020, sota el lema: Junts guanyarem la batalla.

El vídeo s'acompanya amb la música de la Banda Municipal de Música de Calvià.

En aquests enllaços hi trobareu:
Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=PB9lEs_l8eU
https://www.facebook.com/ajuntamentdecalvia/videos/325069385501929/
Pregó: https://youtu.be/F4iWiOKlvV0