Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Vacuna COVID sense cita prèvia a Calvià

Dilluns, 29 de novembre de 2021

El Vacubús s'instal·la al Mercadona de Son Caliu fins a dissabte

El vehicle estarà situat des de demà fins a dissabte dia 4 a l’accés a l’aparcament del supermercat

(Nota de premsa de la Conselleria de Salut)

El Vacubús arriba demà al supermercat Mercadona de Son Caliu per administrar vaccins contra la COVID-19. El vehicle s'instal·larà a la zona de l’aparcament i estarà operatiu des de demà i fins a dissabte dia 4, amb un horari de 9 a 20.00 hores, per a tothom que vulgui ser vaccinat sense cita. El bus comptarà amb una infermera i una tècnica en cures auxiliars d'infermeria d'Atenció Primària de Mallorca i un auxiliar de serveis de GSAIB.
El Vacubús arriba al centre comercial després d’haver estat a l'Estació Intermodal de Palma, a Inca —durant la setmana del Dijous Bo— i al centre comercial Fan Mallorca Shopping. Els resultats han estat excel·lents, amb un balanç de 1.062 persones que han rebut la primera dosi contra la COVID 19 en els dies en què el vehicle ha estar instal·lat en les diferents ubicacions. Concretament 402 persones han estat vaccinades a l’Estació Intermodal, 104 a Inca i 556 al Fan Mallorca.
L'objectiu de Salut és incrementar el percentatge de població vaccinada i posar a l'abast dels ciutadans totes les facilitats per rebre el vaccí. És una mesura més per avançar en la vaccinació, en la línia d'altres accions dutes a terme com ara la vaccinació a la UIB o la campanya de vaccinació de la població estrangera resident a les Illes Balears. Actualment, l'índex de vaccinació a les Illes Balears ha assolit el 83 % de població amb la pauta completa.