Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Agenda cultura Calviā

 PROGRAMACIÓ CULTURAL DE CALVIÀ DELS MESOS  DESEMBRE-GENER-FEBRER

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS:

IAIA (2/12/2023)

Una obra de teatre documental i multidisciplinària en què el públic entrarà al menjador de casa de la iaia per reconstruir i reviure els seus records. Un espectacle en el qual conviuen passat i present per conèixer i entendre la història de les nostres padrines.

Mambo Project

 

 

 

I Festival de la Zarzuela (6/12/2023)

Encetam un nou cicle de sarsuela amb Los grandes éxitos de Zarzuela, amb algunes de les romances i duos més coneguts del nostre gènere líric que podrem escoltar i gaudir dins d’aquest meravellós univers musical, la sarsuela. Un magnífic recital que estarà representat per tres grans artistes mallorquins amb una extensa trajectòria en l’àmbit líric.

 

 

 

Musical familiar: Los músicos de Bremen (9/12/2023)

Un ase, un ca, un moix i un gall es veuen obligats a sortir de les granges on han viscut sempre. Descobreixen que els uneix el desig de ser músics i decideixen anar a Bremen, la ciutat musical per excellència. Aviat s’adonen que uns lladres s’han especialitzat a robar somnis. No saben si aconseguiran arribar a Bremen, però tenen clar que, si estan plegats, l’important és el camí.

Nacho Vilar Producciones

 

 

 __

AGENDA DE CULTURA

Dins de la programació podem trobar-hi:

  • Teatre per a públic infantil, juvenil i adult
  • Teatre professional i amateur
  • Espectacles de dansa
  • Espectacles musicals
  • Concerts d'artistes locals i artistes nacionals
  • Concerts de l'Escola de Música i de la banda municipal
  • Exhibicions de l'Escola de Dansa i Interpretació
  • Mostra d'Expressió Artística escolar...

Aquesta programació es pot consultar a la pàgina web municipal i a la revista digital que edita el departament de Cultura. Per estar totalment informat/ada et pots suscriure a la nostra newsletter enviant un correu a cultura@calvia.com , i rebràs tota la informació al teu correu electrònic. Així mateix, Radio Calvià ofereix cada dijous a les 12h a la 107.4fm, informació de cadascún dels actes programats a la nostra secció cultural.