Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Innovaciķ i Qualitat

Les actuacions d'aquest departament es basen en posar en marxa diferents iniciatives per tal de millorar els nostres serveis municipals i aconseguir un serveis de Qualitat, per tal de poder satisfer les necessitats de la ciutadania. Entre les seves actuacions, destaquen la Implantació de sistemes de Gestió de Qualitat i la redacció de Cartes de compromisos de diferents àmbits de gestió municipal.

Funcions de la Direcció General de Transparència i Innovació en l'Administració en l'àmbit de la Innovació, Organització i la Qualitat: 

  • Elaboració del pla director o estratègic en matèria de qualitat, organització i innovació de l'Ajuntament de Calvià. Seguiment de les actuacions i dels indicadors establerts en el mateix.
  • Impuls i assessorament a les diferents àrees i serveis de l'Ajuntament en la gestió de la qualitat, coordinant les actuacions emmarcant-les en el sistema general de qualitat, d'acord al pla director o estratègic aprovat.
  • Desenvolupament d'accions per impulsar la innovació a l'administració municipal, sensibilitzant i informant a tot el personal de l'organització.
  • Promoció de l'avaluació contínua dels serveis municipals, inclouen les enquestes o estudis d'opinió de la ciutadania, assistint a les àrees i serveis en aquesta matèria, aportant eines i homogeneïtzant les actuacions que es desenvolupin.
  • Promoció de l'homogeneïtzació dels procediments en les diferents àrees municipals.
  • Elaboració i manteniment del catàleg general de serveis i el de processos de l'organització municipal.
  • Elaboració i manteniment de l'organigrama de l'organització municipal.
  • Impuls i incorporació de l'Ajuntament de Calvià en xarxes de treball i intercanvi d'informació en matèria de qualitat i innovació a nivell estatal i balear, i representació en les mateixes.
  • Coordinació dels ens autònoms dependents de l'Ajuntament en el desenvolupament d'actuacions en matèria de qualitat, organització i innovació.

Més informació

Direcció General de Transparència i Innovació a l'Administració
Ajuntament de Calvià
C. Julià Bujosa Sans, batle, 1
07184 Calvià. Mallorca
Tel.: 971 139 158
Adreça electrònica: transparencia@calvia.com

Pàgina actualitzada 2017-06-30