Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Ja podeu adquirir els vostres Bons Comerį

Dilluns, 22 de novembre de 2021 

Com adquirir els BONS Comerç

Participar en la segona edició de la campanya de bons descompte als comerços de Calvià és molt fàcil. Només cal seguir unes senzilles passes.
Els bons podran ser adquirits per les persones residents al municipi, majors de 16 anys. Es posen a la seva disposició 12.500 bons per un valor de 20 euros cadascun. El client només haurà d'abonar 10 euros, mentre que els altres 10 els aportarà l'Ajuntament per a això fa una inversió de 125.000 euros.
Per a la compra de bons, caldrà accedir a una plataforma molt senzilla, a la qual es podrà connectar també amb un telèfon mòbil. La direcció de la plataforma és: comerç.calvia.com o comerç.calvia.com. En aquesta web es podrà consultar tots els establiments adherits a la campanya de bons.
Els bons es podran comprar des del 22 de novembre fins al 28 de febrer i es podran bescanviar als establiments fins al 15 de març.

Com aconseguir el bo?
Les persones interessades a adquirir els descomptes als comerços només han de seguir aquesta senzilla guia de compra i ús dels bons:
1r Accedir a comerç.calvia.com i fer clic a “Comprar bo”
2º Fer clic a Aconsegueix el teu bo! i seguir les passes. S'hauran d'emplenar de manera detallada les dues dades que es requereixen
3r Efectuar el pagament del bo. En aquesta passa es redicciona a la plataforma de Redsys del banc
4t Un cop efectuada aquesta passa, arribarà una confirmació que l'operació ha estat realitzada correctament, o en el cas que no, apareixerà un avís.
5è Si el pagament ha estat realitzat correctament, es rebrà un email amb la informació relativa al bo, també es podrà veure des de l'aplicatiu, i fins i tot descarregar-lo en PDF. La part més important és el codi QR.
Si després de mitja hora no s'ha rebut cap correu electrònic, s'ha de revisar la carpeta de SPAM, en cas que se segueixi sense tenir accés al bo s'haurà de contactar amb comercio@calvia.com
6è Amb aquest codi QR, es podrà acudir a un comerç adherit a la iniciativa. Es pot consultar el llistat de comerços a comerç.calvia.com. S'ha de dur el bo amb el codi QR en paper o desat al mòbil.
7è S'haurà de fer una compra d'un mínim de 20€, i a l'hora de pagar s'haurà de mostrar el codi QR a l'establiment, aquest escanejarà amb un mòbil habilitat per a tal propòsit el codi QR i haurà de validar-lo perquè el descompte sigui efectiu.
Durant la primera setmana els bons es podran bescanviar 24 h després de la compra del bo.

Novetats de la campanya
Igual que l'any passat, a la campanya de bons es podran adherir els comerços i els establiments de serveis com ara perruqueries o centres d'estètica. Però en aquesta edició, a més, es podrà sumar el sector de restauració (restaurants, bars i cafeteries) i les òptiques, on també es podran bescanviar els bons descompte.
Una altra de les novetats que s'hi incorporen aquest any és que es podran adquirir fins a 4 bons per persona.

Formes de participació dels comerços
Si teniu un establiment comercial i voleu adherir-vos a la campanya, podeu fer-ho de diverses maneres:
Posant-vos en contacte amb el regidor/a o dinamitzador/a de zona.
A través del correu electrònic comercio@calvia.com
Telefonant al servei de Comerç de l'Ajuntament: 971 139 100

Els compromisos de l'Ajuntament de Calvià
L´Ajuntament adquireix una sèrie de compromisos amb els establiments que participen en aquesta nova campanya de bons descompte:
Pagar els bons als establiments en un període màxim de 20 dies
Mantenir una comunicació directa i ràpida per resoldre dubtes o incidències amb la ciutadania i els comerços.

Imatge i promoció
Per a la promoció de la campanya, es repartiran als establiments adherits bosses de paper i bosses reutilitzables amb la imatge d'Abona't a Calvià. Així mateix, es col·locaran banderoles pel municipi, s'editaran flyers informatius, i es realitzarà una campanya publicitària a opis, mitjans de comunicació i xarxes socials.

Una campanya amb èxit
L'Ajuntament de Calvià posa en marxa, per segon any consecutiu, la campanya de bons descomptes amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat del comerç local i incentivar-ne el consum interior, amb el lema Abona't a Calvià.
Amb la resposta positiva rebuda l'any passat, amb un impacte econòmic per als comerços al voltant de 250.000 euros, s'espera que se sumin nous establiments a aquesta iniciativa.
La campanya de bons ja es va impulsar el 2020 a Calvià en resposta a la situació provocada per la pandèmia, com a mesura més per reactivar l'economia del municipi.