Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Presentaciķ Tornejos Vicente del Bosque a Calviā

Dimecres, 29 de març de 2023

PRESENTACIÓ DEL ‘MALLORCA WOMEN’S TOURNAMENT QUE ORGANITZA L’ACADEMIA VICENTE DEL BOSQUE AMB LA COL•LABORACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Vicente del Bosque ha presentat avui a Madrid el nou torneig ‘Mallorca Women’s Tournament’ que se celebrarà a Calvià durant la Setmana Santa, organitzat per la Vicente del Bosque Football Academy, en col•laboració amb l’Ajuntament de Calvià, que suposarà per al municipi un mínim de 1.500 estàncies.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, en la seva intervenció ha assenyalat que l’objectiu és unir la pràctica de l’esport i els esdeveniments esportius de qualitat al turisme. Però, a més, ha afegit, ‘els tornejos que organitza la Fundació de Vicente del Bosque aporten valors esportius, perquè conceben l’esport no només com una activitat d’èxit lligada a la victòria, sinó que l’èxit va lligat a la pràctica esportiva, a l’esforç i a la companyonia, valors que s’impulsen des de l’Institut Calvianer de l’Esport’.

A l’acte de presentació també hi ha assistit la tinenta de batle d’Esports, Eva Serra, així com cares molt conegudes, especialment del món del futbol.

El nou torneig ‘Mallorca Women’s Tournament’ se celebrarà durant la Setmana Santa, del dijous 6 al diumenge 9 d’abril, i està previst que hi participin 10 equips femenins, amb un total de 200 jugadores. L’esdeveniment esportiu inclourà futbol, futbol sala i futbol d’integració de persones amb discapacitat intel•lectual, i es durà a terme a les instal•lacions del camp de futbol de Magaluf, al camp de rugby y futbol de Son Caliu i als pavellons esportius de Son Ferrer i Galatzó.

El nou torneig esportiu femení, se celebrarà enguany per primera vegada, però la ViCente del Bosque Football Academy ja du a terme a Calvià un altre esdeveniment, també en col•laboració amb l’Ajuntament. Es tracte de la MIFC ‘Mallorca International Football Cup’ que suposa per al municipi més de mil pernoctacions durant quatre dies, del 23 al 27 de juny, de les quals un 53% són internacionals.